Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"Φυσικοθεραπείες": Απολογισμός και ευχαριστίες...

   Οι πυρετώδεις προετοιμασίες και η αγωνία για το αποτέλεσμα αποτελούν παρελθόν. Οι εμπειρίες που βιώσαμε όμως θα μας ακολουθούν για πάντα. Το χαμόγελο ικανοποίησης και η πρόθυμη συμμετοχή όλων όσων έκαναν τον κόπο να μας τιμήσουν με την παρουσία τους αποτέλεσε για μας τη μεγαλύτερη ανταμοιβή, αφού φάνηκε ότι τηρήσαμε την υπόσχεσή μας για ένα διαφορετικό απόγευμα Πέμπτης.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, στους μαθητές  και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την εκδήλωση. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον φίλο Θωμά Τζήμα, ο οποίος μας διέθεσε το τηλεσκόπιό του, μα πάνω απ' όλα τον χρόνο του, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε την Σελήνη και τον Κρόνο, προσθέτοντας μια διαφορετική νότα σε μια όμορφη βραδιά. Ευχαριστούμε επίσης το "αδελφό" τμήμα Στ1 και τον δάσκαλό τους κ. Γιώργο Πατσουλάκη για την αγαστή υποστήριξή τους και την συντεταγμένη παρουσία τους.
   Τέλος το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το απευθύνω στους μαθητές μου. Η προσπάθειά τους, ο ενθουσιασμός και το μεράκι τους ήταν ο βασικός συντελεστής για την επιτυχία της βραδιάς.
   Ραντεβού λοιπόν την επόμενη χρονιά με περισσότερα πειράματα, πρωτότυπες κατασκευές και εκπλήξεις.Μέχρι τότε μην ξεχνάτε... "Η Φυσική είναι παντού!!!"

                                                                                                   Κ.Ε

Υ.Γ: Προσεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις "Φυσικοθεραπείες 2013".

1 σχόλιο:

  1. και εμείς σας ευχαριστούμε που συνεχίσατε το σκοπό που είχατε ακόμα και αν εμείς κάναμε φασαρία και σας σπάγμαμε τα νεύρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή